Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2018-03-09T17:34:16+00:00
  • Înscrie-te

  • Învață

  • Implică-te

Ne găsiți și pe:

Pregătim Liderii de Mâine

 – CINE SUNTEM?

Echipa Academiei de Afaceri pentru Acasă este alcătuită din oameni de business și profesori universitari de specialitate cu o experiență cumulată de peste 70 de ani în turism, sănătate și multe alte domenii.

 – CU CE NE OCUPĂM?

Academia de Afaceri pentru Acasă este o un proiect din cadrul programului Dezvoltăm România ce își propune să creeze o școală de business care să activeze atât în mediul online prin intermediul unei platforme de cursuri cât și într-un cadru organizat în săli de curs, prin workshop-uri și evenimente.

Academia de Afaceri pentru Acasă este locul unde vei crește, te vei dezvolta, vei acumula informații care îți vor fi utile pentru toată viața și unde te vei întâlni cu oameni și oportunități de business unicat.

Principalele domenii în care Academia își dorește să activeze sunt: turism și sănătate.

– CE NE PROPUNEM?

Scopul nostru este educarea publicului larg, a oamenilor din toate categoriile de vârstă și clase sociale pentru ca aceștia, în urma cursurilor noastre, să fie capabili să își deschidă și să își susțină propria afacere și totodată să li se fi dat oportunitatea în timpul cursurilor, pe baza performanței lor să fie selectați se alăture altor afaceri de succes.

VEZI OFERTA DE CURSURI
Termeni și condiții
Turism
Sănătate
Cultură